Nejnovější recenze ze sekce Krytky k objektivům
- dobře a prachotěsně kryje závit objektivu
Reakce obchodu Daganet s.r.o.
Velmi pěkně děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit na Váš příští nákup.
- Je super,že krytka má šňůrku,která se dá přivázat k foťáku a zabrání se tak ztrátě krytky.
Reakce obchodu Daganet s.r.o.
Velmi pěkně děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup v našem obchodě.
není co dodat
- produkt se odlepuje
- šňůrka vypadla a nejde dát zpět
Krytka objektivu fotoaparátu je nezbytná pro zachování čistoty, jenže se stane, že občas zapadne nebo se někam položí.... Velmi oceňuji, že je tento drobný produkt k dispozici a lze ho jednoduše, zde rychle, pořídit. Děkuji za rychlou reakci.
Technické vlastnosti a hodnocení výrobku jsem si nejprva našel na internetu a na základě toho jsem se rozhodl pro jeho koupi. Mé dosavadní zkušenosti jsou velmi dobré!
- Výhoda pro všechny, kteří bez držáku krytky ztrácejí!!!
- Ochota a profesionalita personálu
- design
- logo PENTAX
- trochu horší úchop
- mohla mít přidělání na poutko
Jednoduchá věc. Ladí s mým vybavením, spokojenost.
Spolehlivý a rychlý e-schop
Nejednalo se o nákladnou věc. Mě ovšem velmi mile překvapil přístup a jednání prodávajícího.
Jde o jednoduchý, ale účelný pedmět, ktrý je pro fotografa nezbytným. Objednávka byla vyřízena rychle, poštovné bylo přiměřeně příjemné.
spokojenost
- Může se snadno vytratit
- solidní provedení, cena zlomek originálu
zatím nevidím
- Neustále ztrácím krytky na tomto objektivu a zdá se že tohle je řešení které jsem potřeboval
- Spolehlivé, praktické
- Vůbec nemusím myslet na krytku
- O cca 5 mm prodlouží pancake objektiv, ale myslím že to je přijatelná daň za praktičnost
spokojenost
Okamžitě expedováno. Druhý den jsem obdržel zboží. Ano. Takto to má vypadat.
Pasuje skvěle na můj panasonic gx800