Nejnovější recenze ze sekce Krytky k objektivům
- Možná jediné řešení na trhu, pokud člověk nechce stále sundávat a nasazovat filtr.
- Krytka by mohla být trochu těsnější, možná se časem "vychodí"...nicméně vzhledem k ceně se dá pořídit nová
OK
Ve sluneční cloně se hůř nasazuje
- inu krytka
- drží, na rozdíl od jiných - především ze starší generace
- levný
- náhrada originálu za zlomek ceny
- chybí logo, ale to je drobnost
Perfektní ochrana před poškozením čočky
- praktická krytka proti prachu, záložní
- praktický
- splnilo mou potřebu
Plně funkční a levnější než originální krytka objektivu
- při použití filtru na objektivu lamely nezavřou úplně!
Ztratil jsem ji tak jsem si koupil novou...;-)
Zadní krytka skel Canon je výborná, bez potíží; prostě skvělá.
Krytka splňuje vše co má a funguje skvěle.
Díky mé chybě jsem objednal špatné zboží.Po tel. domluvě jsem poslal zboží zpět a e-mail s číslem mého účtu pro vrácení obnosu za zboží. Bohužel zatím se tak nestalo.
Domluva s personálem byla výborná, projevili velkou ochotu. Děkuji Šesták
Jednu krytku jsem ztratil právě kvůli jejímu provedení. Není na závit a snadno spadne z objektivu při neopatrném
"šťouchnutí". Přesně to se mně stalo i s touto novou krytkou. Naštěstí spolucestující v trolejbusu mě upozornil na odpadlou krytku. Vzhledem k ceně 290.- by měla být na závit.
- lepší než originál, tohle by měl Nikon dodávat ke svým výrobkům, a ne ten šunt, který nabízí za cca 450,- Kč
- neoriginál je za třetinu ceny a ještě je odolnější
- nemá logo Nikon :-)
Funkčně v pořádku, pěkný design
- Vše sedí, jak má být.
Originální produkt od Sony nebyl na skladě, a musela bych čekat několik měsíců, toto je funkční produkt, který na skladě byl, a pasuje. Samozřejmě bych radši měla originál, ale toto byl jediný produkt bez nápisu s názvem jiné značky, takže jsem za něj ráda.
- Nutnost pro ochránění objektivu
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »