Nejnovější recenze ze sekce Krytky k objektivům
lehko se ztrácí, chtělo by to být na provázku :)
Ztratil jsem na dovolené v horách starou...
Objednal jsem a za 2 dny vyzvedl ve sběrně Fotolab spolu s vytvořenými fotografiemi novou. Takže opět je vše krásné a zalité sluncem... :-)
S produktem jsem spokojená, ztratila jsem originální krytku a cena značkové mě vyděsila.
Tady jsem spokojená, cena super a služba také.
Mám zase co strácet a za tu cenu to zas tak moc nemrzí.
- Hlavní výhodou je, že krytku lze bez dalších úprav spolehlivě připevnit k objektivu, či fotoaparátu a zabránit tak její ztrátě, či neustálému hledání, třeba po kapsách
- perfektně na objektivu drží
- Neškodilo by, aby výrobce dodával krytku s delším "provázkem" a nenutil zákazníka k řešení Do-do (dodělej doma) - pouze kosmetická vada :-)
Plně a účelněji nahradí originál krytku objektivu, pakliže majitel netrvá na zdaleka čitelné značce objektivu a minimalizuje ztrátu krytky
- Výhodná cena
- Kvalitní materiál
Ztratil jsem krytku na svůj fotografický přístroj. Našel jsem alternativu, která půjde uchytit přímo na tělo, takže v budoucnosti ji doufám neztratím. Je z dobrého materiálu. Dobře se nasazuje.
- Prostě krytka. :)
- Dobře drží
- vyšší cena
- jednoduchá
- nasazuje se přes objektiv, filtr apod.
- očko na zavěšení
Chtěl jsem jednoduchou krytku pro svůj kompakt - Panasonic DMC-LX100. Napadlo mě, že mi možná bude více vyhovovat krytka, která se nasazuje přes tělo objektivu a ne "dovnitř" do závitu a tento produkt mě velice potěšil, jak cenou, tak zpracováním.
Krytka má dokonce očko, pomocí kterého se dá připnout k tělu fotoaparátu (na produktovém foto je asi vyfocená varianta s menším průměrem, která asi očko nemá).
Celkem dobře sedí na mém kompaktu (LX100), protože vnější průměr okruží objektivu je 60 mm (myslím průměr té části, do které objektiv zajíždí, protože objektiv jako takový má průměr menší).
- jednoduchá
- levná
- možnost nasadit na filtr objektivu
Krytku jsem kupoval trochu naslepo. Chtěl jsem krytku na objektiv, kde budu mít permanentně nasazen filtr (MARUMI UV MC FIT+SLIM 43 mm). Nebyl jsem si úplně jist rozměrem, filtr měl udávaný rozměr 43 mm, ale vnější průměr má opravdu 45 mm, takže spokojenost.
- Levné řešení po ztrátě originální krytky
- výrazně levnější oproti originálu, funkce stejná :-)
Krytka přesně sedí a má šňůrku, díky které se dá snadno připevnit k fotoaparátu. Doufám, že tuto, také díky této šňůrce, již neztratíme.
- sedi dobre na gopro session
- dobrá cena
Reakce obchodu Daganet s.r.o.
Velmi pěkně děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup v našem obchodě.
- originál, přesně pasuje na objektiv
- snadno se ztratí (nám už podruhé), není k fotoaparátu nijak připojitelný (Olympus měl šňůrku, tam jsem kryt nikdy neztratil)
Originál, přesně pasuje na objektiv, ovšem snadno se ztratí (nám už podruhé), není k fotoaparátu nijak připojitelný (Olympus měl šňůrku, tam jsem kryt nikdy neztratil).
- Když ztratíte původní krytku, je zde náhrada od Sigmy.
- Na rozdíl od originálu SONY má poutko proti ztracení a líp se nasazuje (osřejší hrana, při zmáčknutí z prstů neklouže).